Translate

donderdag 22 augustus 2013

Camille en feestje

Vandaag is het weer tijd voor de update van Camille Jullien. Het laatste deel is gedaan en de lap is nu af. Ik heb er met plezier aan gewerkt en hier is ze dan. 


Omdat ik nog niet weet of ze in de pronkrol komt of in een lijstje, blijft ze voorlopig in een map bewaard, samen met de twee andere rode lapjes.
Bij  ouvragesdedames zag ik dat er een speciaal album is voor de gemaakte Camilles. Het lijkt mij leuk om daar ook een foto naar op te sturen. Tenslotte hebben we het patroon aan haar te danken.
Hier is ze nogmaals, samen met het lapje van B. Blok en mijn eigen schoollapje.


En met deze foto laat ik gelijk zien wat voor feestje er vandaag is. 66 jaar geleden zag ik het levenslicht en dat ga ik vandaag met de familie vieren. Waarschijnlijk kom ik vandaag niet zo veel meer bij de computer, dus morgen kijk ik hoe het met de andere Camilles gaat.

Fijne dag allemaal, Joke

11 opmerkingen:

 1. Meinen Glückwunsch zur fertigen Stickerei. Sie ist wunderschön.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snel gedaan hoor en hartstikke leuk!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HARTELIJK GEFELICITEERD!! Je hebt een mooie dag voor je verjaardag uitgekozen, het wordt lekker weer! Een hele fijne en feestelijke dag gewenst Joke en natuurlijk een heel goed komend jaar.
  Je Camille is prachtig geworden. Ik doe je dat niet na, ik ben geen borduurster, maar ik kijk altijd met bewondering naar zulke handwerken. Liefs van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag. Habe einen schöne Tag.
  Die Stickerei ist wunderschön geworden.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met je verjaardag,en je lapjes zijn om te stelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en de prachtige CJ. Goed idee om een foto op te sturen, ga ik ook doen. Fijne avond,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteetd. Je Camille is erg mooi geworden en wat een prachtig gezicht zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd zowel met je verjaardag als met je Camille. Zijn je baksels naar je zin geworden? Hele fijne avond nog. Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Joke van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een fijne dag hebt. Je letterlappen zijn allebei erg mooi geworden. Wij wensen je nog heel veel creatieve jaren, fijn dat wij er altijd van mee mogen genieten. groeten jolp en aanhang.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Je camille is prachtig.
  Groetjes Will

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.