Translate

zondag 8 september 2013

Stoplap is af.

Eindelijk is de stoplap af. Het was eigenlijk niet eens zo veel werk meer, maar elke keer bleef het toch liggen. Zoveel inspiratie om iets nieuws te beginnen, maar dit afmaken leek een heel karwei. Hier is ze dan.De stoppen zijn volgens het patroon van "Kunst en Vliegwerk", maar er waren verschillende opties voor de randen. Zelf moet ik nog steeds een beetje wennen aan de "look" van het naturel linnen.  Het is de bedoeling dat de lap t.z.t. in de pronkrol komt.
Omdat ik van mezelf nog niet aan iets nieuws mocht beginnen, heb ik ook doorgewerkt aan Jane. 


Dit is nog steeds leuk om te doen, maar mijn probleem is toch wel al die leuke dingen die ik op de diverse blogs tegenkom. Deze week alleen al 3 verschillende borduurprojecten en 2 leuke quiltblokken. Soms echt teveel inspiratie en het gekke is dat het zo afleidt dat ik uiteindelijk minder doe aan het "werk in uitvoering".

Afgelopen maandag ben ik voor het eerst naar een cursus PSP geweest. Dit is iets waar ik nog nooit mee gewerkt heb en het leek me leuk er meer van te leren. Jullie begrijpen dat ik in een keer nog niet zoveel geleerd kan hebben, maar ik heb toch een plaatje van een lijstje voorzien. Morgen is de tweede bijeenkomst.


Ook ga ik a.s. donderdag voor het eerst naar een quilt bijeenkomst, waar we met elkaar Bijbelblokken gaan maken. Hier stond een poosje terug een oproepje van op de Quiltpagina. Ik ben benieuwd hoe het zal zijn.

Vandaag wil ik ook een nieuwe volger, Susan welkom heten. Het is leuk dat er interesse is in mijn blog en dat er in ongeveer 8 maanden al 10.000 bezoekers zijn geweest. Dat waardeer ik heel erg.

Een heel fijne zondag en een mooie nieuwe week, Joke

18 opmerkingen:

 1. Prachtig is je lap geworden! Een plaatje!
  Ik herken dat 'probleem' hoor, haha. Al die enige dingen die voorbij komen en dan toch maar eerst afmaken waar je mee bezig bent.
  PSP, is dat Paint Shop Pro?? Daar werk ik ook mee, een oude versie, maar ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je stoplap is prachtig geworden, Joke. Soms is het echt nodig dingen af te maken die er al een tijdje liggen. Dat geeft tot ook voldoening, niewaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die stoplap mooi, Joke!!

  Groet
  Dorothea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Joke, hartstikke mooi. En wat leuk dat je weer aan iets gaat beginnen. Ik ben heel benieuwd.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liebe Joke,

  wunderschöne Stickereien. Besonders der Dear Jane gefällt mir sehr gut.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi je stoplapje,dat zal goed staan in je pronkrol.De DJ heb ik ook nog liggen- nog niet aan begonnen,ergens in de rand zit een fout in het patroon.
  Ben benieuwd hoe dat gaat met de Bijbelblokken.Lijkt me wel mooi om zoiets te maken.Wordt dat voor jezelf of voor de kerk?
  Succes en veel plezier.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je stoplap is prachtig geworden, beeldschoon. Wat is psp? Je foto is ook al zo mooi, dacht even dat je je lap had laten inlijsten. Knap dat je verder gaat met wat je nog hebt liggen. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je stoplapje is mooi geworden, en het is heel verlijderlijk om aan nieuwe ideetjes te beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je stoplapje is prachtig, zo ook je Jane!!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Joke, wat leuk is je stoplapje geworden. Met PSP er een leuk lijstje omheen genaakt. Ik heb via internet ooit een cursus gedaan. Veel van geleerd, maar inmiddels ook wel weer veel vegeten. Maar ik gebruik het och regelmatig.Je Dear Jane is ook erg leuk aan het worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi je stoplap ook na het inlijsten met PSP. Je bent wel lek ker bezig. Fijn dat wij er van mee kunnen genieten. groeten jolp

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige lap en je DJtje wordt ook al zo gaaf! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi de stoplap en wat schiet de Dear Jane al op. En oh wat is het herkenbaar er is zoveel te zien overal , ik zou als ik alles wil doen er nog een hobbyweek naast nodig hebben en inderdaad het leid zo af, maar het is ook zo leuk om te bloghoppen en te pinteresten.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.