Translate

maandag 20 januari 2014

Helemaal geen blauwe maandag.

Hoewel het nu "blue monday" is, een zogenaamde depri dag , begin ik juist weer lekker op gang te komen. Ik heb zelfs al narcissen gezien in het gemeentelijke groen. Gisteren speciaal gaan wandelen om het op de foto te zetten.


Deze was al helemaal uit, maar er stonden nog veel meer knoppen om heen.


Als je hier niet blij van wordt, dan weet ik het niet. In onze voortuin stond zelfs al een sneeuwklokje.


En dan de vermaarde Randjes per week. Wat is dat leuk en overal slaat de gekte toe. Vanmorgen op de computerclub zaten we in de pauze te praten over de randjes. Eén van de dames had zelfs haar randjes meegenomen en volgende week nemen er nog twee hun randjes mee. De mijne zijn ook weer af en het is bijna jammer als je klaar bent. Dan moet je weer een week wachten. Maar daar heb ik wat op gevonden. Mijn lap met de Marker randen is er ook nog. Als ik nou eens probeer om daar ook ééntje per week van te maken, dan heb ik langer om te borduren en dit schiet ook wat meer op.


Dus hoop ik bij de volgende randjes update ook een rand van de Marker vernaaide linten te laten zien.

Fijne dag verder en geniet van het ontluikende groen.

Joke

9 opmerkingen:

 1. Joh , hier in de tuin bloeit zelfs al de forsythsia, ik moest even twee keer kijken of het wel klopte., dus bij mij is het meer yellow monday dan blue monday. De randje stimuleren de Ufo's, ik denk dat we er daarom maar een paar per week krijgen, komt er weer eens wat af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wordt allebei heel erg mooi, aan het Marker werk ga ik ook gauw verder. We zijn in ieder geval niet werkeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee om een van de vernaaide linten te gaan borduren!
  En dan tussendoor af en toe wat steekjes aan een quilt,want die moet natuurlijk ook af.
  succes met borduren.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig die blue monday, op de blogs die ik volg lees ik hetzelfde als bij jou: helemaal geen last van. Wat heerlijk dat bij jullie de narcissen gaan bloeien, hier is daar nog geen sprake van. Wel zitten er dikke knoppen in mijn Helleborus, die kan ik ook wel in bloei kijken.
  Mooie combinatie van je randjes, zowel per week als Marker. Ga jij misschien naar Marken 4 april? Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, die vrolijke gele foto's en de randjes. Ik doe ook niet mee met een depridag hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi Joke, jouw foto's van de bloemen. Hier in het noorden is het nog niet zo ver. Maar bij mij staan de narcissen al wel 5 cm boven de grond. En de Helleborus bloeit. Mooi jouw randjes, ik ben pas bij randje nr. 5.
  Ik had lang niet geborduurd.
  groeten
  Dorothee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooie randjes leuk de twee kleuren door elkaar en je vernaaide linten worden ook al zo mooi. Goed idee van je om deze ook per week te maken gen erg benieuwd naar je vorderingen.

   Verwijderen
 7. Ja Joke ik denk niet dat wij ons ooit vervelen. Ik ben net als jij aan de Marker linten verder gegaan. Eerste rand klaar en nu aan de tweede al een klein stukje gedaan. Die zijn wel bewerkelijker als de randjes, maar ook leuk om te doen. grt Jo

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.