Translate

donderdag 26 maart 2015

Merklapje Poulseur

Ongeveer twee weken geleden plaatste Annelies een klein merklapje, geborduurd op gaatjeskarton, waarvan Saskia een patroon had gemaakt. Zij wilde dit met ons delen en ik moest het maken. Ondanks dat ik eigenlijk werkjes aan het afmaken was, moest dit er tussen. En natuurlijk had ik een reden bedacht. We zouden n.l. een paar daagjes naar Groningen gaan en dit was een leuk werkje voor in de trein en op de hotelkamer. En uiteindelijk was het na Groningen af.


Een dag later kreeg ik het idee om het in een Action dienblaadje te doen. Het paste wonderwel.Eerlijk gezegd / geschreven ga ik verder nog niet zo hard met al mijn werkjes. Ik wil zo veel en een dag is snel om. 15 maart was er weer een Maatjesdag en er kwam een mevrouw uit Zwijndrecht naar ons toe. Vorig jaar op de Maatjesdag had ze van ons het begin van Randje per Week gezien en we hadden haar aangestoken. 2014 was bijna af en ik mocht het begin van 2015 op de foto zetten.Verder hebben we ons in Groningen goed vermaakt en bij een bezoek aan het Groninger Museum kwamen we deze maquette tegen. Helemaal van oude kleding en stofjes gemaakt.


Het was heel apart om te zien.

De laatste tijd ben ik wat minder actief op het blog en hoewel ik al de blogjes van de mensen die ik volg lees, reageer ik eigenlijk te weinig. Ondanks dat zijn er toch bij mij volgers bij gekomen en die wil ik hartelijk welkom heten.

Een heel fijne dag allemaal van Joke. 

7 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk het merklapje hier te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goed idee om dit in het dienblaadje te doen.Dat heb ik laatst ook gedaan in een vierkant dienblaadje met een freebee hart van Samplers&Santas.
  Ben nu bezig met een lapjesdeken voor de kleinzoon-op-komst en ook dat schiet niet op net als de randjeslap van vorig jaar.
  Leuk dat je in mijn geboorte provincie was!
  Succes met je werkjes afmaken.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé wat leuk dat je in Groningen bent geweest, heerlijke stad heb er 15 jaar gewoond en woon nog steeds in Groningen maar dan in de provincie. Leuk dat je het merklapje van Annelies hebt gemaakt. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee dat merklapje van karton in een Actiondienblad!
  groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I've just found your blog - your alphabet piece in the tray is gorgeous! blessings, marlene

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.