Translate

maandag 4 januari 2016

Dear Jane

Allereerst wil ik jullie een gelukkig en gezond 2016 wensen.
Het is leuk om te zien hoe er nu ineens berichtjes komen van blogsters die al eventjes stil zijn geweest. En ook ik hoorde hierbij. Het was allemaal een beetje naar de achtergrond verschoven. Het begon alweer te kriebelen toen Marjan van Muziek en meer een oproepje plaatste om mee te doen om een  "Dear Jane" met elkaar af te gaan maken. Ook bij mij lag er nog een "Dear Jane", die al een hele poos stil lag. In juli 2013 had ik het pakket bij de Quilthoeve gekochten en maakte ik er een dit berichtje over. hier en hier plaatste ik een update. Toen werd het stil rond Jane. Er is nog wel een stukje verder aan gewerkt, want toen ik hem weer tevoorschijn haalde was ik zover.

De oproep van Marjan was dus een mooie aanleiding om dit werk weer eens op te pakken. voor het eind van 2015 kon het bericht naar Marjan gestuurd worden en dan zou zij het 1 januari op haar blog zetten. 1 januari stonden alle "Dear Janes", die meededen op haar blog, maar de mijne ontbrak. Dit was geen fout van Marjan, maar gevolg van computerproblemen bij mij. Dus nu ik het systeem weer een beetje op gang heb, plaats ik mijn vooruitgang maar zelf.

Er zijn ruim twee rijen blokken bijgekomen en daar ben ik blij mee. Nu weer eens zien hoever ik deze maand kan komen. Het nieuwe Randje per week lokt ook weer en ook 2015 moet nog afgemaakt worden.
Genoeg te doen nog.

Groeten, Joke

8 opmerkingen:

 1. Hai Joke,
  Wat jammer dat je niet mee hebt kunnen doen met de de SAL deze maand! Goed dat je je vorderingen nu op je blog hebt geplaatst, je bent immers een eind opgeschoten en dat mag gezien worden. Als ik het goed inschat ben je nu over de helft Het wordt een prachtige versie, complimenten!
  Ik hoop dat je computer het goed blijft doen, krijg ik dan vóór de 25e jouw deelname? Leuk om ook jou in de 'galerij' te mogen zien!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om weer een berichtje van jou te lezen.
  Ook voor jou een voorspoedig en gezond nieuwjaar.
  Morgen ook mijn DJpatroon maar eens tevoorschijn halen en garen er bij zoeken.
  Veel borduurplezier
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ich wünsche dir ein frohes Neues Jahr.
  Dein Dear Sampler wird wunderschön.
  Liebe Grüße Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha je bent er weer, leuk om weer een berichtje van je te lezen en gezellig dat je ook meedoet met de Sal. Wat ben je lekker opgeschoten met je DJ. Zo te zien ben jij linksboven begonnen met borduren, ik rechtsonder. Leuk om te zien hoe het er bij mij straks ook uit gaat zien. Grappig dat je eerst de "kerstbomen" borduurt en dan de blokken, zo heeft ieder weer z'n eigen voorkeur. Het borduurt wel erg prettig dit patroon, ik ben ook een aardig stukje opgeschoten sinds de update van 1 januari. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem toch zó leuk, deze Jane. Ik ben geen borduurster, maar ik vind het enig om hem zo te zien. Succes er mee verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wordt hij mooi, erg leuk deze versie van de Dear Jane.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik kom hier via het blog van Chris terecht, wat een prachtige versie van de DJ maak je! goed dat je die weer opgepakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat prachtig deze versie van Dear Jane!!en wat kun jij toch prachtig borduren!! ik vind het echt schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.