Translate

woensdag 8 mei 2013

Hebben jullie dat nou ook ?

Dat je zo maar zo blij kan zijn met het werkje waar je mee bezig ben. Ik ben nu al een paar avonden aan het borduren aan mijn schoollapje voor de pronkrol. Je ziet het groeien en elke keer als er weer een randje bij is, ben ik nieuwsgierig hoe de volgende wordt. 's Avonds als ik naar bed ga, doe ik het in mijn map en laat het op de salontafel liggen. Als ik dan 's morgens net op ben, zie ik het liggen en kan ik mij al verheugen op de avond, zodat ik weer verder kan.  Pas heb ik zelfs in mijn droom aan een pronkrol gewerkt. Jammer dat hij weg was, toen ik wakker werd. Het lapje is nog niet af, maar ik laat maar zien hoe ver ik er nu mee ben. Het begin van mijn voornaam komt er vanavond bij.


De foto is een beetje scheef genomen, maar de randjes zijn wel recht. Je ziet het, ik kan nog wel een paar avonden vooruit.

En dan de boom. Eindelijk komen de bloemetjes uit. En nu maar hopen dat het weer niet al te slecht wordt, zodat het er niet gelijk allemaal weer af waait. Gelukkig zitten ze bij deze soort iets vaster als bij die bomen met licht roze bloemen.Allemaal een fijne Hemelvaartdag, Joke

8 opmerkingen:

 1. Ja hoor, ik snap het helemaal. Zelfs van die droom, haha. Het is toch een zegen als je zo van je handwerk kan genieten. Ik vind het altijd scheppend bezig zijn, er komt iets moois uit je handen.
  Wat is die boom schitterend!! Geniet er maar heerlijk van. Jij ook een fijne dag morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig jouw borduurtje en heerlijk om er van genieten.
  Ik ben heel benieuwd. Hoe het er straks uit ziet.
  Heel veel plezier nog
  Groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi lapje en ja heel herkenbaar dat je van elke steek geniet dat heb ik nu ook steeds. Overmorgen ga ik aan mijn eigen lapje beginnen, ik geniet nu al van de voorpret. Wat een prachtige boom, erg mooie bloesem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb dat ook wel, dat ik zo kan genieten van een werkje. Heel leuk hé! Je lapje ziet er heel mooi uit, geniet nog maar lekker verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Das wird wunderschön.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Das wird eine sehr schöne Stickerei.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ihr Stickerinnen scheint eine unglaubliche Geduld zu haben und besonders gute Augen. Ich bewundere Deine Stickarbeiten immer sehr.

  Nana

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.