Translate

dinsdag 28 mei 2013

Schoollapje

Het eerste nieuw gemaakte lapje voor de pronkrol is af. Het rode schoollapje met mijn naam en geboortegegevens. Er zitten twee extra randjes in, omdat ik maar één voornaam heb. Als afwerking zijn er twee maal twee draden uitgetrokken en weer met rood ingeregen. Ik ben er eigenlijk wel tevreden over, hoewel er toch een foutje ingeslopen is. Misschien zou ik het van een strenge juf wel moeten uithalen. Eigenlijk wilde ik dat ook wel, maar ik ben bang dat het er dan niet mooier op wordt. In de bewaarde lapjes zitten ook wel eens foutjes.


Inmiddels moest ik natuurlijk gelijk weer met een volgend lapje verder.  Dit wordt een stoplap, of eigenlijk een rijglap. Iets wat ik nog nooit gedaan heb, maar het is erg leuk om te doen. (Hoewel in het begin van mijn huwelijk heb ik nog wel sokken gestopt)

Verder wil ik de nieuwe volgers, Steffi en Viv welkom heten. Ik hoop dat het jullie hier bevalt. En natuurlijk iedereen bedanken voor de leuke reacties.

Vandaag ga ik met mijn zus een dagje naar Goes en  ik hoop dat we net zulk mooi weer hebben als gisteren.
Fijne dag allemaal en geniet nog even van het mooie weer.

Groeten, Joke

7 opmerkingen:

 1. Ich finde die Stickerei wunderschön.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Es ist eine sehr schöne Stickerei.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je merklap is erg mooi geworden. Veel plezier met het maken van de stoplap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor je letterlap. Ik zie dat we van hetzelfde bouwjaar zijn. Alleen ik pas in december.Naar je zin gehad in Goes?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem mooi hoor en ik zie helemaal geen foutje, maar ik ben dan ook absoluut geen handwerkjuf ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vandaag begonnen aan de SAL van Soed Idee, het eerste deel is gedaan. Nu beginnen aan het alfabet en dan maar wachten tot volgende week,

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een bericht achterlaat.